ΑΕΚ Επιτραπέζια Αντισφαίριση 


ΑΕΚ Βετεράνοι/Ανεξάρτητοι

 

Στο τμήμα μας έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε πολλούς ερασιτέχνες φίλους του αθλήματος που προπονούνται σχεδόν καθημερινά και απολαμβάνουν την ενασχόληση με την επιτραπέζια αντισφαίριση.

Για όλους αυτούς, που τους αρέσει και επιθυμούν να συμμετέχουν σε αγωνιστική δραστηριότητα επιπλέον των προπονήσεων σε ερασιτεχνικό επίπεδο, η ομάδα μας έχει επιλέξει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΠΟΦΕΠΑ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης). Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές να τεστάρουν την πρόοδό τους μέσα από τους αγώνες αλλά και να γνωρίζουν πολλούς ακόμα ερασιτέχνες του πινγκ πονγκ που μοιράζονται το ίδιο μεράκι για το άθλημα. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος το τμήμα της ΑΕΚ συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα συνολικά με 5 ομάδες και αθλητές όλων επιπέδων.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, υπάρχουν αρκετές διοργανώσεις αγώνων για ανεξάρτητους αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών, στις οποίες επίσης μπορούν να συμμετέχουν όσοι το επιθυμούν.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρωτάθλημα και την ΠΟΦΕΠΑ : www.pofepa.gr


Επόμενοι αγώνες
   
   
 
 
 
Δεν υπάρχουν επερχόμενοι αγώνες
 
 
 
 
 


Πρωτάθλημα Α2 2017-18

  Όμαδα Βαθμοί Αγώνες
-. 0 0
-. 0 0
3η αγωνιστική - 01/01/2011
3 3
3 3
3 3
3 3

η αγωνιστική -


Εγγραφές

Οι εγγραφές στο τμήμα πινγκ πονγκ γίνονται όλο το χρόνο και για όλες τις ηλικίες.
Λειτουργούν τμήματα αρχαρίων, προχωρημένων, ενηλίκων, βετεράνων και αγωνιστικό.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 6906409408 (Στέφανος Κορώνης-προπονητής), 6978302033 (Νίκος Αλευρομάγειρας-έφορος)