ΑΕΚ Επιτραπέζια Αντισφαίριση 

 

Οι εγκαταστάσεις του τμήματος

 

Η αίθουσα του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας στην οδό Ιασωνίδη 22. Ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί την έδρα της αγωνιστικής ομάδας της ΑΕΚ και των τμημάτων της ΠΟΦΕΠΑ, αλλά είναι και ο χώρος στον οποίο διεξάγονται οι προπονήσεις όλων των τμημάτων.

Στην παρούσα κατάσταση ο χώρος των προπονήσεων αποτελείται από μια κεντρική αίθουσα 180 τ.μ. και μια μικρότερη βοηθητική αίθουσα 30 τ.μ., με πολύ καλό φωτισμό και ειδικό δάπεδο. Επίσης σύντομα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες διαμόρφωσης σε νέα παρακείμενη αίθουσα 130 τ.μ. ώστε να φιλοξενούμε ακόμα περισσότερους φίλους του αθλήματος.

Ο εξοπλισμός που διατίθεται στους αθλητές μας αποτελείται από 7 τραπέζια αγωνιστικών προδιαγραφών που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν 10, 2 σύγχρονα ρομπότ προπόνησης και παράλληλα καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των νέων μας αθλητών σε ρακέτες προπόνησης, στρώματα γυμναστικής κλπ.

Κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας η αίθουσα μεταμορφώνεται σε μια πολύ ζεστή έδρα υψηλών προδιαγραφών με την παρουσία ενός μόνο τραπεζιού.


Επόμενοι αγώνες
   
   
 
 
 
Δεν υπάρχουν επερχόμενοι αγώνες
 
 
 
 
 


Πρωτάθλημα Α2 2017-18

  Όμαδα Βαθμοί Αγώνες
-. 0 0
-. 0 0
3η αγωνιστική - 01/01/2011
3 3
3 3
3 3
3 3

η αγωνιστική -


Εγγραφές

Οι εγγραφές στο τμήμα πινγκ πονγκ γίνονται όλο το χρόνο και για όλες τις ηλικίες.
Λειτουργούν τμήματα αρχαρίων, προχωρημένων, ενηλίκων, βετεράνων και αγωνιστικό.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 6906409408 (Στέφανος Κορώνης-προπονητής), 6978302033 (Νίκος Αλευρομάγειρας-έφορος)